El Shaarawy sa zranil proti Ajaxu, do konca roka si nezahrá

NETKY.SK • 13 December 2013, 09:20 • 2 min
El Shaarawy sa zranil proti Ajaxu, do konca roka si nezahrá

MILÁNO - Taliansky futbalový klub AC Miláno oznámil, že mu bude až tri týždne chýbať zranený útočník Stephan El Shaarawy. Podľa informácie agentúry Sinchua utrpel El Shaarawy zranenie nohy v stredajšom zápase skupinovej fázy Ligy majstrov 2013/2014 proti Ajaxu Amsterdam.

slovakia

left justify in out

Sedemnásobný európsky šampión dokázal aj v oslabení uhrať proti holandskému veľkoklubu, ktorý má na konte 4 tituly európskeho majstra, potrebnú remízu (0:0) na postup do osemfinále. El Shaarawy vynechal niekoľko mesiacov kvôli mikrofraktúre na ľavej nohe. "Shaarawyho kopli presne na to isté miesto, kde mal zlomeninu. Testy v nemocnici našťastie ukázali, že nejde o ďalšiu zlomeninu," uviedol taliansky klub v oficiálnom komuniké. Znamená to, že hráč si do konca roka už nezahrá, pričom ho ešte čaká návšteva v Amsterdame, kam pôjde na lekárske konzultácie ku špecialistovi profesorovi Niekovi Van Dijkovi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona