El Shaarawy a Pazzini sa vrátili na tréningy AC Miláno

NETKY.SK • 28 November 2013, 07:07 • 2 min
El Shaarawy a Pazzini sa vrátili na tréningy AC Miláno

MILÁNO - Útočníci Stephan El Shaarawy a Giampaolo Pazzini sa po zdravotných problémoch vrátili do tréningového procesu talianskeho prvoligového futbalového klubu AC Miláno.

slovakia

left justify in out

 El Shaarawy absentuje na trávniku od začiatku septembra pre zranenie nohy. Pazziniho čaká omeškaný vstup do tejto sezóny po májovej operácii kolena. Predmetná dvojica nastrieľala v súťažnom ročníku 2012/2013 dovedna 31 gólov.

"Rossoneri" by privítali skorý comeback oboch o to viac, že momentálne sa okrem výsledkovej krízy boria v ofenzíve s výpadkom Robinha. Brazílčan si pri utorňajšom víťazstve 3:0 nad Celticom Glasgow v Lige majstrov vykĺbil rameno a bude mimo 3-4 týždne. 

AC je v najvyššej talianskej súťaži Serie A päť duelov bez plného bodového zápisu a figuruje na 13. priečke v tabuľke. V nedeľu sa stretne s Cataniou. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies