EL: Sampdoria dostala poriadnu príučku od Vojvodiny

NETKY.SK • 31 Júl 2015, 11:16 • 2 min
EL: Sampdoria dostala poriadnu príučku od Vojvodiny

JANOV - Najväčším prekvapením štvrtkového programu prvých zápasov 3. predkola futbalovej Európskej ligy 2015/2016 bola vysoká domáca prehra talianskeho klubu Sampdoria Janov so srbskou Vojvodinou Nový Sad (0:4).

slovakia

left justify in out

Janovčanov načal už v 4. min hosťujúci kapitán Mirko Ivanič. Diváci na Štadióne Luigiho Ferrarisa krátko po zmene strán po góle Aleksandara Stanisavljeviča pochopili, že sa čoraz viac schyľuje k prekvapeniu na účet favorita. Demontáž mužstva trénera Waltera Zengu dokončil dvoma presnými zásahmi Ognjen Ožegovič.

 

"Nechcem hľadať výhovorky, ale tri góly sme inkasovali v úvodných desaťminútovkách oboch polčasov. Mužstvo, ktoré prehrá 0:4, si musí zápas kompletne zanalyzovať a urýchlene urobiť nápravu. Prišiel som do Sampdorie 1. júla. Snažil som sa odvtedy vyladiť niektoré veci, ale dnes som musel postaviť základnú jedenástku aj s niektorými hráčmi, ktorých zasiahol vírus," povedal podľa portálu Tribal Football domáci tréner Walter Zenga.

 

Slovenský reprezentant do 21 rokov v službách janovského klubu Dávid Ivan sledoval celý duel z lavičky náhradníkov.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona