EL: Prehrali hráči United zápas s Liverpoolom už pred samotným výkopom?

NETKY.SK • 11 Marec 2016, 19:20 • 2 min
EL: Prehrali hráči United zápas s Liverpoolom už pred samotným výkopom?

LIVERPOOL – Tréner Manchestru United Louis van Gaal povedal, že k prehre jeho zverencov na Anfielde dopomohla výraznou mierou neuveriteľná atmosféra, ktorú vytvorili domáci fanúšikovia. Tu je dôkaz, že môže mať pravdu.

slovakia

left justify in out

Atmosférou na štadióne bol unesený aj samotný tréner Liverpoolu Jürgen Klopp. Jeho tím si nakoniec v prvom zápase Európskej ligy poradil s United 2-0, keď góly strelili Daniel Sturridge a Roberto Firmino.

Zdá sa, že elektrizujúca atmosféra zapôsobila aj na niektorých hráčov Manchestru United, alebo ich dokonca aj vystrašila... Pred úvodným výkopom totiž kamery zachytili Guillerma Varelu, Anthonyho Martiala a Daley Blinda, ako sa otáčajú smerom k tribúne Kop, na ktorej domáci fanúšikovia vytvorili veľmi pôsobivé predstavenie.

Keď zoberieme do úvahy výkon hráčov United, tak je zrejmé, že niektorí z nich boli v zajatí hrôzy už pred samotným zápasom...

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies