EL: Obžera verí v postup cez Košice do 3. predkola

NETKY.SK • 10 Júl 2014, 16:56 • 2 min
EL: Obžera verí v postup cez Košice do 3. predkola

LIBEREC - Jedna z najnovších posíl českého futbalového klubu Slovan Liberec Branislav Obžera verí, že jeho nový zamestnávateľ bude úspešný v dvojzápase 2. predkola Európskej ligy 2014/2015 s MFK Košice.

slovakia

left justify in out

Prvý zápas tejto konfrontácie je na programe už budúci štvrtok 17. júla v Čermeli, odveta sa uskutoční o týždeň neskôr pod Ještědom.

 

"Už sa nemôžem dočkať. Verím, že ten dvojzápas zvládneme a pôjdeme ďalej. Košice majú určite dobré mužstvo, ale myslím si, že my sme silnejší a túto úlohu musíme zvládnuť," povedal pre spravodajský server iDNES.cz 32-ročný slovenský krídelník, ktorý si v drese Artmedie Petržalka zahral v skupinovej fáze Ligy majstrov. 

 

Obžeru do Liberca zlanáril bývalý spoluhráč zo Slovana Bratislava Samuel Slovák, ktorý sa nedávno stal trénerom štvrtého tímu minulej sezóny najvyššej českej súťaže. Asistenta mu robí krajan Jozef Valachovič. "Samo bol skutočne výborný futbalista a pevne verím, že mu to zostane aj ako trénerovi. Myslím si, že aj keď som ho poznal v úlohe kouča zatiaľ len krátko, rozhodne na to má," doplnil bývalý reprezentant SR a hráč Prievidze, Banskej Bystrice, Slovana Bratislava, Petržalky, Saturnu Moskovská oblasť či Dunajskej Stredy Obžera. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona