EL: Obmedzenia pre zápas Spartak - Austria začnú platiť od 14.30 h

NETKY.SK • 4 August 2016, 11:35 • 2 min
EL: Obmedzenia pre zápas Spartak - Austria začnú platiť od 14.30 h

TRNAVA – Polícia vo štvrtok 4. augusta od 14.30 h z dôvodu bezpečnostných opatrení v súvislosti s futbalovou odvetou 3. predkola Európskej ligy UEFA 2016/2017 Spartak Trnava – Austria Viedeň uzatvorí pre dopravu Kollárovu a Športovú ulicu v Trnave. V rovnakom čase bude v okolí Štadióna Antona Malatinského platiť zákaz podávania a predaja alkoholu. Verejná doprava bude presmerovaná.

slovakia

left justify in out

Kollárova ulica bude uzavretá do 22. hodiny, a to od križovatky Kollárova-Dohnányho-Hospodárska po vjazd do podzemných garáží City Areny. Obyvateľom Podjavorinskej ulice bude umožnený vjazd od Kollárovej ulice oproti vchodu do nákupného centra City Arena, obmedzené nebudú ani vjazdy do podzemných garáží centra. Vajanského ulica bude prejazdná od Bernolákovej brány. Občania s trvalým pobytom a garážovým státím na Športovej ulici budú mať umožnený vstup do miesta svojho bydliska. Informovala trnavská krajská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

 

Mesto Trnava na základe žiadosti polície vzhľadom na časté hromadné narušenia verejného poriadku, ktoré boli zaznamenané v minulosti medzi futbalovými fanúšikmi, vydalo zákaz predaja alkoholu pre lokalitu ulíc Kollárova, Športová, Andreja Žarnova, Halenárska, Hlboká, Spartakovská, Dolné Bašty, Paulínska, Strelecká, Boženy Slančíkovej Timravy a Ľudmily Podjavorinskej.

 

Spoje mestskej a medzimestskej hromadnej dopravy pôjdu v čase uzávery Kollárovej ulici zo železničnej stanice na Seredskú ulicu, preto by mali cestujúci využiť zastávky na týchto uliciach.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies