EL: Oba duely play off medzi Trnavou a Zürichom v priamych prenosoch

NETKY.SK • 20 August 2014, 12:59 • 2 min
EL: Oba duely play off medzi Trnavou a Zürichom v priamych prenosoch

TRNAVA - Oba zápasy play off Európskej ligy UEFA 2014/2015 o postup do skupinovej fázy medzi Spartakom Trnava a FC Zürich budú môcť futbaloví fanúšikovia sledovať v priamych prenosoch.

slovakia

left justify in out

Domáci štvrtkový duel "bílych andelov" proti švajčiarskemu súperovi odvysiela RTVS, práva na odvetný duel zakúpila stanica TV Dajto.
     

"Na základe toho, že médiá začali Spartak Trnava vnímať pozitívne a toho, že nám ide predovšetkým o propagáciu trnavského a vôbec slovenského futbalu ako takého, sme privítali možnosť, že sa budú informácie a reportáže o našom klube objavovať znova aj na TV Markíza. Zároveň si vážime, že RTVS aj TV Dajto ako celoplošné televízie chcú ukázať celému národu účinkovanie Trnavy v pohárovej Európe," uviedol v tlačovej správe jeden z majiteľov Spartaka Vladimír Poór.
     

Spartak nastúpi na úvodný duel play off proti Zürichu vo štvrtok v Zlatých Moravciach o 20.15 h, odveta je na programe o sedem dní neskôr vo Švajčiarsku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies