EL: Na zápas Slovan - Neapol v Bratislave od 20 eur

NETKY.SK • 27 September 2014, 11:59 • 2 min
EL: Na zápas Slovan - Neapol v Bratislave od 20 eur

BRATISLAVA - V pondelok 29. septembra sa začne predaj samostatných lístkov na zápas futbalovej Európskej ligy ŠK Slovan Bratislava - SSC Neapol, ktorý sa hrá vo štvrtok 2. októbra od 19.00 h na štadióne Pasienky.

slovakia

left justify in out

Okrem balíčkov vstupeniek na všetky tri domáce stretnutia belasých v skupinovej fáze Európskej ligy budú v predpredaji už aj samostatné vstupenky na duel s Neapolom. Cena lístkov je od 20 eur za miesta tretej kategórie do 130 eur za kategóriu business. V predpredaji si fanúšikovia kúpili už viac ako 5500 balíkov vstupeniek na domáce zápasy belasých v I-skupine Európskej ligy 2014/15. Uvádza sa to v tlačovej správe futbalistov Slovana Bratislava.

 

Predpredaj bude pokračovať nezmeneným spôsobom. Fanúšikovia si môžu kúpiť vstupenky v pokladniach ŠK Slovan na štadióne Pasienky zo strany Junáckej ulice každý pracovný deň v čase od 12.00 h do 19.00 h alebo cez internet prostredníctvom služby Ticketportalu - HomeTicket. 

 

Podľa predbežného záujmu možno s vysokou pravdepodobnosťou predpokladať, že minimálne súboje úradujúceho slovenského majstra s Neapolom a Spartou Praha budú vypredané. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona