EL: Myjava v 1. predkole v St. Pöltene až 30. júna

NETKY.SK • 22 Jún 2016, 12:32 • 2 min
EL: Myjava v 1. predkole v St. Pöltene až 30. júna

MYJAVA - Futbalistom Spartaka Myjava prisúdil pondelňajší žreb vo švajčiarskom Nyone v 1. predkole Európskej ligy (EL) 2016/2017 rakúsky klub Admira Wacker Mödling.

slovakia

left justify in out

Bronzový tím uplynulého ročníka najvyššej slovenskej súťaže pri historickom vstupe na európsku scénu však napokon neabsolvuje úvodné meranie síl s rakúskym protivníkom avizovane v stredu 29. júna, ale až o deň neskôr. "Dnes je už jasné, že prvý duel bude predsa len vo štvrtok 30. júna o 17.00 h na štadióne v St. Pöltene," informuje oficiálna internetová stránka myjavského klubu s tým, že pre fanúšikov pripravuje aj výjazd na svoje premiérové vystúpenie v pohárovej Európe.


Odvetný súboj "kopaničiarov" proti štvrtému mužstvu minulej sezóny najvyššej rakúskej súťaže sa uskutoční o týždeň neskôr na štadióne v Myjave. "Domáci zápas proti Admire Wacker Mödling sa odohrá vo štvrtok 7. júla o 17.00 h," píše sa na myjavskom klubovom webe. Vstupenky na tento odvetný európsky duel si záujemcovia môžu kúpiť za 10 eur, zľavnené lístky stoja 8 eur, k dispozícií budú od pondelka 27. júna v sieti Ticketportal a na predajnom mieste v CK Malko Polo na Námestí M. R. Štefánika v Myjave. "V deň zápasu bude pokladňa na štadióne otvorená od 15.00 h. Pripravená je aj autobusová doprava pre fanúšikov z okolia. Majitelia permanentiek a vstupeniek, ktorí boli ako diváci prítomní na zápase 32. kola uplynulého ročníka Fortuna ligy medzi Myjavou a Ružomberkom, si môžu prísť lístok na domáci európsky zápas proti Admire Wacker Mödling vyzdvihnúť zdarma," dopĺňa informácia na internetovej stránke myjavského klubu.


V prípade, že Spartak Myjava pod vedením nového trénera Mikuláša Radványiho postúpi do 2. predkola Európskej ligy (EL) 2016/2017, zmeria si sily s úspešnejším z dvojice úvodného predkola medzi PFK Käpäz z Azerbajdžanu a moldavským mužstvom Dacia Kišiňov. Prvý zápas by odohrali Myjavčania 14. júla na domácom trávniku, odvetu o týždeň neskôr 21. 7. na trávniku súpera.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies