EL: Mucha pomôže Slovanu v odvete proti Ruskom zs Krasnodaru

NETKY.SK • 5 August 2015, 12:51 • 2 min
EL: Mucha pomôže Slovanu v odvete proti Ruskom zs Krasnodaru

BRATISLAVA - Pokiaľ sa nestane nič nepredvídateľné, brankár ŠK Slovan Bratislava Ján Mucha pomôže spoluhráčom vo štvrtkovej domácej odvete tretieho predkola futbalovej Európskej ligy 2015/2016 proti ruskému FK Krasnodar.

slovakia

left justify in out

"Už naplno trénoval," hlásil na stredajšej predzápasovej tlačovej besede tréner "belasých" Dušan Tittel. Ten priblížil aj zdravotný stav ďalších zverencov: "Celkovo sa to lepší. Slobodan Simovič podstupuje špeciálnu liečbu v Belehrade, Martin Dobrotka trénuje, ale vo štvrtok ešte nebude k dispozícii rovnako ako Adam Zreľák, ktorého zasiahol vírus."


Bratislavčania si z prvého stretnutia v Rusku priviezli manko 0:2 a ich kouč si dobre uvedomuje, že duel na Pasienkoch bude tiež nesmierne ťažký. "Krasnodar možno nemá až také zvučné meno, disponuje však kvalitou. Hrajú veľmi útočne. Za ostatnú dekádu je to zrejme najnáročnejší súper Slovana. Vieme, že domáce prostredie je dôležité, no na Pasienkoch nám chýba," podotkol Dušan Tittel.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona