EL: Makov životný zápas, penaltu prenechal spoluhráčovi

NETKY.SK • 21 August 2015, 08:51 • 2 min
EL: Makov životný zápas, penaltu prenechal spoluhráčovi

SOLÚN - Slovenský futbalový reprezentant Róbert Mak mal prsty vo všetkých piatich góloch, ktorými grécky PAOK Solún rozstrieľal dánsky tím Bröndby Kodaň vo štvrtkovom prvom stretnutí play-off o postup do skupinovej fázy Európskej ligy 2015/2016. Dvadsaťštyriročný ofenzívny univerzál sa pod jednoznačné víťazstvo 5:0 podpísal hetrikom a dvoma asistenciami.

slovakia

left justify in out

"Bol to môj životný zápas. Takýto duel som ešte vo svojej kariére neabsolvoval. Som veľmi šťastný," uviedol na svojom oficiálnom webe Mak, ktorý si pochvaľuje nový systém trénera Igora Tudora. "Sedí mi. Vrátil som sa do útoku. Na pozíciu, kde sa cítim najlepšie."

 

Mak mohol v závere stretnutia dať aj štvrtý gól, ale realizáciu pokutového kopu prenechal Ergysovi Kacemu. "Bol smutný, lebo predtým jeho strela z priameho kopu skončila iba na žrdi. Chcel som, aby mal radosť po góle," vysvetlil Mak, ale albánskemu spoluhráčovi nebola dopriata, keďže nepremenil svoj pokus.

 

PAOK je už viac než jednou nohou v skupinovej fáze EL. "Výsledok 5:0 je fantastický. Sme veľmi blízko, aby sme dosiahli náš prvý cieľ. Čaká na nás náročný program, lebo už v nedeľu začneme grécku ligu a potom príde odveta v Dánsku," doplnil Róbert Mak.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies