EL: Legia Varšava proti Ajaxu definitívne bez podpory z tribún

NETKY.SK • 4 Február 2015, 13:44 • 2 min
EL: Legia Varšava proti Ajaxu definitívne bez podpory z tribún

NYON - Poľský futbalový klub Legia Varšava odohrá oba zápasy s holandským Ajaxom Amsterdam v 1/16-finále futbalovej Európskej ligy bez svojich fanúšikov v hľadisku.

slovakia

left justify in out

Odvolacia komisia Európskej futbalovej únie (UEFA) totiž potvrdila platnosť verdiktu disciplinárky z 2. decembra 2014. Legii za rasistické správanie prívržencov z 27. novembra počas súboja v základnej L-skupine EL na pôde belgického KSC Lokeren nariadili absolvovať najbližšie dva domáce medzinárodné súťažné duely s vylúčením verejnosti, polovicu tohto trestu si už odpykala.

 

Navyše, Varšavčania nedostanú k dispozícii vstupenky pre vlastných priaznivcov na jedno stretnutie u súpera, týka sa to práve úvodnej konfrontácie s Ajaxom. Okrem toho dostali pokutu 105 000 eur. V Amsterdame sa bude hrať 19. februára, odveta je na programe 26. februára.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies