EL: Kouč Podgorice favorizuje Senicu, Pagáč verí v postup

NETKY.SK • 25 Júl 2013, 08:22 • 2 min
EL: Kouč Podgorice favorizuje Senicu, Pagáč verí v postup

SENICA - Tréner čiernohorského tímu FK Mladost Podgorica Nikola Rakojevič favorizuje vo štvrtkovom odvetnom dueli 2. predkola futbalovej Európskej ligy UEFA na ihrisku FK Senica slovenský klub. Minulotýždňový prvý zápas v Podgorici sa skončil nerozhodne 2:2, hoci hostia dvakrát viedli.

slovakia

left justify in out

"Poctivo sme sa pripravovali na odvetu. Pred štvrtkovým meraním síl je favoritom Senica. Nevýhodou pre nás je, že súťaž nám štartuje až o tri týždne. Senica je rozohranejšia. Má kvalitnejší, skúsenejší tím. Okrem jedného ligového stretnutia majú jej hráči za sebou osem kvalitných prípravných stretnutí. Pre porovnanie, my sme hrali len jedno," vyhlásil na stredajšej podvečernej tlačovej konferencii 55-ročný kouč. Rakojevič však pred odvetou na Záhorí nehádže predčasne flintu do žita. "Máme mladý tím, napriek tomu sa pokúsime prekvapiť a postúpiť ďalej. Hráči sú motivovaní. Je to pre nich životná príležitosť," doplnil. 

Kormidelník "Záhorákov" Eduard Pagáč verí, že jeho zverencom sa podarí dostať sa do ďalšej fázy kontinentálneho pohára číslo dva. Postupujúci z dvojzápasu narazí v 3. predkole EL UEFA na španielsky klub FC Sevilla. "K duelu musíme pristúpiť zodpovedne. Po polčase zatiaľ nevedie ani jedno mužstvo. Prvé stretnutie sa skončilo remízou 2:2. Môže sa zdať, že máme lepšiu východiskovú pozíciu, no nesmieme si dovoliť podceniť nijakú maličkosť. Šance stále vidím 50:50. Mali sme týždeň na to, aby sme si zanalyzovali prvý zápas. Súper nás presvedčil o tom, že vychádza z kvalitnej defenzívy. Musíme si dávať pozor na jeho štandardné situácie, ktoré má veľmi nebezpečné. Dúfam, že prídu ľudia a 'vyhecujú' nás k dobrému výkonu. Pre dobrý výsledok sme spravili v tréningovom procese maximum. Dúfam a verím, že chlapci zvládnu odvetu," povedal 35-ročný Pagáč. 

Duel v Senici sa začne vo štvrtok 25. júla o 19.30 h. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies