EL: Kamenár bude Trnave k dispozícii už v Solúne

NETKY.SK • 29 Júl 2015, 12:35 • 2 min
EL: Kamenár bude Trnave k dispozícii už v Solúne

SOLÚN - FC Spartak Trnava môže so službami futbalového brankára Ľuboša Kamenára počítať už vo štvrtkovom úvodnom stretnutí tretieho predkola Európskej ligy 2015/2016 na pôde gréckeho klubu PAOK Solún (19.00 h SELČ). Funkcionárom "andelov" sa totiž v utorok podarilo dotiahnuť jeho príchod aj z administratívnej stránky.

slovakia

left justify in out

Trnavčania museli súpisku pre túto časť eliminačnej fázy EL nahlásiť už v piatok do polnoci, tento týždeň však využili možnosť dopísať na menoslov ešte jedného hráča. Voľba padla na 28-ročného bývalého gólmana slovenskej reprezentácie Kamenára, ktorý naposledy pôsobil v maďarskom FC ETO Györ a v "slovenskom Ríme" má platnú zmluvu do 30. júna budúceho kalendárneho roka.

 

S trnavskou výpravou cestovali do Solúna tiež Marek Janečka s Milanom Bortelom, ale obaja majú disciplinárne tresty za žlté, resp. červenú kartu. Prvý menovaný bude k dispozícii na domácu odvetu, druhý zatiaľ nepozná dĺžku dištancu. V nominácii do Grécka chýbal zranený Boris Godál, no figuruje na súpiske. Ak bude zdravotne v poriadku, v Zlatých Moravciach môže nastúpiť. Naopak, na juh Európy odletel Matúš Čonka, ktorý pre svalové problémy nedohral ostatný fortunaligový zápas v Dunajskej Strede.


Nominácia FC Spartak Trnava na štvrtkové úvodné stretnutie tretieho predkola futbalovej Európskej ligy 2015/2016 na pôde gréckeho klubu PAOK Solún (19.00 h SELČ, zdroj: spartak.sk):
Brankári: Ľuboš Kamenár, Matej Strapák, Adam Jakubech
Hráči do poľa: Martin Tóth, Miloš Nikolič, Lukáš Greššák, Matúš Čonka, Aldo Baéz, José Casado, Erik Sabo, Emir Halilovič, Martin Mikovič, Tomáš Mikinič, Jakub Vojtuš, Haris Harba, Martin Koštál, Christián Steinhübel, Erik Jirka



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies