EL: Jarábek prognózoval, že Schranzovi to tam padne

NETKY.SK • 1 August 2014, 11:10 • 2 min
EL: Jarábek prognózoval, že Schranzovi to tam padne

PERTH - Futbalisti Spartaka Trnava dosiahli vynikajúci výsledok vo štvrtkovom prvom zápase 3. predkola Európskej ligy na pôde škótskeho tímu FC St. Johnstone. Zverenci Juraja Jarábka zvíťazili v meste Perth nad domácimi 2:1 a pred budúcotýždňovou odvetou v Zlatých Moravciach majú solídnu pozíciu na postup do play-off kontinentálneho pohára číslo dva.

slovakia

left justify in out

Na Ostrovoch dvakrát skóroval útočník slovenskej reprezentácie do 21 rokov Ivan Schranz - najprv v prvom polčase strelou ľavačkou pod brvno a v druhej časti obišiel aj brankára súpera a pridal druhý zásah. "Teší ma, že Ivan Schranz strelil dva góly. Hovoril som mu pred zápasom, že mu to tam dnes padne, o to som radšej, že to vyšlo," vyhlásil 51-ročný kouč pre oficiálny web "andelov" a doplnil: "V prvom polčase si zápas asi najviac užíval Jano Vlasko, mrzí inkasovaná žltá karta, všetci chlapci však odohrali veľmi dobrý zápas. Škoda, že sme po prvom góle prestali napádať a byť aktívni. Prostredie bolo elektrizujúce. Verím, že v odvete vypredáme štadión a Škóti zažijú takú atmosféru, akej sa im dostáva doma. V takej kulise sa nedá po ihrisku nejazdiť." 

 

Trnavčanov môže mrzieť gól v nadstavenom čase, keď skóroval kapitán Dave Mackay. "V úplnom závere sme inkasovali, keď hostia hrali vabank a my sme doplatili na zlý odkop, dostali sme gól z takej odrazenej lopty. Presvedčili sme sa, že máme kvalitu, aby sme cez St. Johnstone postúpili ďalej, hoci v domácej odvete to rozhodne nebudeme mať ľahké. Výsledok nám dáva dobré vyhliadky do odvety," zhodnotil pre agentúru SITA Juraj Jarábek. 

 

Odvetné meranie síl medzi Trnavou a St. Johnstone v Zlatých Moravciach sa uskutoční budúci štvrtok 7. augusta s úvodným výkopom predbežne o 19.30 h. Čas sa však môže zmeniť, ak zo stretnutia bude v televízii priamy prenos. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona