EL: Jarábek pred odvetou so Sarajevom: Budeme ostražitejší

NETKY.SK • 8 Júl 2015, 11:02 • 2 min
EL: Jarábek pred odvetou so Sarajevom: Budeme ostražitejší

BRTISLAVA - Najťažšiu pozíciu zo slovenského tria vo štvrtkových odvetách 1. predkola Európskej ligy UEFA 2015/2016 budú mať futbalisti Spartaka Trnava.

slovakia

left justify in out

V prvom súboji remizovali na pôde Olimpicu Sarajevo z Bosny a Hercegoviny 1:1 a v Zlatých Moravciach budú musieť zverenci trénera Juraja Jarábka zabrať na plné obrátky.

 

Na Olympijskom štadióne v Sarajeve hostia rýchlo prehrávali a v prvom polčase nehrali podľa trénerových predstáv. V kabíne sa aj zvýšil hlas a prinieslo to výsledok v podobe vyrovnávajúceho gólu debutanta Emira Haliloviča, ktorý skóroval hneď po príchode na ihrisko v 70. minúte. Trnava síce naplnila ciele pohárovej matematiky, keď neprehrala a strelila gól na pôde súpera, ale bude sa musieť zlepšiť.

 

Kouč Jarábek po prvom zápase skonštatoval, že v odvete to musí byť o inom. "S výsledkom sme spokojní, s hrou menej. Olimpic sme spoznali osobne a do odvety sa vieme pripraviť lepšie. Som však presvedčený, že ak v odvete predvedieme náš tempo futbal, cez súpera môžeme prejsť," povedal lodivod "červeno-čiernych" pre klubový web. Remíza 1:1 z prvého zápasu je výhodnejšia pre domácich, ale súčasne nabáda k veľkej ostražitosti. "Výsledok je dobrý, ale súper nám ukázal, že má svoju kvalitu. Aspoň chlapci budú ostražití," dodal Jarábek.

 

Trnava odohrá odvetu v Zlatých Moravciach, keďže jej nový štadión ešte nie je dokončený. Rozhodovať ju bude Ír Rob Rogers. Trnava sa v prípade postupu cez Olimpic stretne v 2. predkole EL s úspešnejším z dvojzápasu medzi NSÍ Runavík z Faerských ostrovov a Linfield FC zo Severného Írska. V prvom zápase vyhrali doma Severní Íri 2:0.

Súboje druhého predkola EL sú na programe 16. a 23. júla.

 

odveta 1. predkola EL 2015/2016, štvrtok 9. júla, 20.05 SELČ:

Spartak Trnava - Olimpic Sarajevo (v Zlatých Moravciach)

/prvý zápas: 1:1/

/rozhoduje: Rob Rogers (Ír.)/

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies