EL: Hamšík pred odvetou nabáda k maximálnej koncentrácii

NETKY.SK • 22 Apríl 2015, 15:40 • 2 min
EL: Hamšík pred odvetou nabáda k maximálnej koncentrácii

NEAPOL - Kapitán talianskeho futbalového klubu SSC Neapol Marek Hamšík očakáva vo štvrtkovej domácej odvete štvrťfinále Ligy majstrov proti VfL Wolsburg od svojich spoluhráčov maximálnu koncentráciu.

slovakia

left justify in out

Taliani si v prvom stretnutí vypracovali veľmi dobrú pozíciu, keď na nemeckej pôde triumfovali 4:1. "Vieme, že sme ten zápas zvládli dobre, ale musíme si dávať pozor, hlavne na obranu. Cieľom je finále, to je však ešte ďaleko. Nesmieme lietať v oblakoch," upozornil podľa portálu Corriere dello Sport 27-ročný stredopoliar slovenskej reprezentácie.

 

Spomenutému víťazstvu nad Wolfsburgom a zhodným ligovým úspechom 3:0 s Fiorentinou a Cagliari predchádzalo opatrenie majiteľa SSC Aurelia De Laurentiisa, ktorý zaviedol tréningový kemp. Pobyt v hoteli sa stal minulosťou v utorok a futbalisti sa mohli rozísť do svojich domovov po tom, čo De Laurentiis so zástupcom kabíny Christianom Maggiom uzavreli dohodu o profesionálnom plnení povinností. Ako informoval web calcionapoli24.it, hráči si budú ctiť dres "partenopei" v záujme dosiahnutia čo najlepších výsledkov. 

 

"Aj bez toho môžu veci fungovať správne, ako v minulej sezóne. Niečo sa však zmenilo, najmä v ostatných dvoch dueloch, v nich sme boli excelentní. Počas ročníka nemôžete odohrať 60 dokonalých zápasov, ale musíte sa snažiť, aby ich bolo čo najviac. Pokiaľ by sme si mysleli, že sme sa až nesmierne zlepšili, zaslúžili by sme si ďalších desať dní kempu," uviedol Marek Hamšík podľa corrieredellosport.it. "Som tu už osem rokov, vždy sa snažím odviesť maximum, bez ohľadu na góly a asistencie. Vyhrať Európsku ligu by bolo pre mňa cťou," uzavrel banskobystrický rodák. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies