EL: Hamšík považuje Trabzonspor za prijateľného súpera

NETKY.SK • 16 December 2014, 18:16 • 2 min
EL: Hamšík považuje Trabzonspor za prijateľného súpera

BRATISLAVA - Slovenský futbalový reprezentant a hráč SSC Neapol Marek Hamšík vyjadril spokojnosť s pondelňajším popoludňajším žrebom šestnásťfinále Európskej ligy 2014/2015, ktorý talianskemu klubu prisúdil turecký Trabzonspor.

slovakia

left justify in out

Prvý vzájomný duel týchto dvoch tímov sa uskutoční 19. februára o 19.00 h SEČ v "krajine polmesiaca", odveta o týždeň neskôr 26. februára 2015 o 21.05 h na štadióna San Paolo. 

 

"Z možných súperov je to prijateľný protivník. Musíme sa však mať na pozore, turecké tímy sú nevyspytateľné. Bude potrebné pripraviť sa aj na búrlivé prostredie v Trabzone," uviedol 27-ročný Hamšík na svojej internetovej stránke a doplnil: "Myslím si, že máme kvalitu na to, aby sme postúpili do osemfinále Európskej ligy." 

 

Neapolu patrí v najvyššej talianskej súťaži 7. miesto s 24 bodmi, na lídra Juventus Turín majú zverenci trénera Rafaela Beníteza dvanásťbodový odstup. V nedeľňajšom dueli 15. kola Serie A sa futbalisti SSC museli skloniť pred hráčmi AC Miláno - na San Sire podľahli 0:2. Tím spod Vezuvu prehral v lige prvýkrát po jedenástich zápasoch a takmer troch mesiacoch. "Výsledok hovorí za všetko," vrátil sa Marek Hamšík na svojom webe krátko k nedeľňajšiemu súboju v Miláne. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona