EL: Hamšík berie proti Slovanu len víťazstvo

NETKY.SK • 10 December 2014, 11:22 • 2 min
EL: Hamšík berie proti Slovanu len víťazstvo

NEAPOL - Hoci majú futbalisti SSC Neapol už istú miestenku do jarného šestnásťfinále, vo štvrtkovom záverečnom dueli I-skupiny Európskej ligy proti Slovanu Bratislava nechcú ponechať nič na náhodu.

slovakia

left justify in out

Slovenský stredopoliar v drese "partenopei" Marek Hamšík má pred zápasom s "belasými" jasno. "Stretnú sa mužstvá, ktorým sa výsledkovo v poslednom čase nedarí. Postup už máme istý, ale my chceme ísť ďalej z prvého miesta. Preto si v súboji proti Slovanu nepripúšťam nič iné ako víťazstvo. Chceme našich priaznivcov potešiť ziskom troch bodov," uviedol 27-ročný stredopoliar na svojej internetovej stránke.
Banskobystrický rodák nastúpi proti klubu, v ktorom sa dostal do veľkého futbalu. "Teším sa na kamarátov z bratislavského tímu. Nech sa cítia v Neapole výborne, ale nech sa nehnevajú, tri body zostanú na San Paolo," dodal Marek Hamšík. 

 

Prvé vzájomné stretnutie Slovana Bratislava s Neapolom v rámci Európskej ligy 2014/2015 sa 2. októbra skončilo prehrou "belasých" na Pasienkoch 0:2: pred dvoma mesiacmi skórovali práve Hamšík a argentínsky útočník Gonzalo Higuaín. Odveta na štadióne San Paolo bude vo štvrtok 11. decembra o 21.05 h. V I-skupine EL je taliansky tím s 10 bodmi na 2. mieste len horším skóre za Spartou Praha, ale na rozdiel od českého tímu už s istotou postupu do jarných vyraďovacích bojov. Slovan je bez bodu a hrozivým skóre 1:17 na poslednej štvrtej priečke. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies