El Haddadi s novou zmluvou v FC Barcelona

NETKY.SK • 10 December 2014, 15:27 • 2 min
El Haddadi s novou zmluvou v FC Barcelona

BARCELONA - Útočník Munir El Haddadi podpísal so španielskym futbalovým klubom FC Barcelona novú zmluvu. Čerstvá dohoda nepredĺžila platnosť pôvodného kontraktu (vyprší 30. júna 2017), ale stanovila výkupnú klauzulu vo výške 35 miliónov eur. Devätnásťročný Španiel El Haddadi, ktorého rodičia sú Maročania, si okrem toho polepší finančne.

slovakia

left justify in out

"Munir El Haddadi podpísal za prítomnosti športového viceprezidenta Jordiho Mestreho a futbalového riaditeľa Andoniho Zubizarretu novú zmluvu, záujemcovia o jeho služby budú musieť zaplatiť 35 miliónov eur," priniesol stanovisko Kataláncov web fifa.com. 

 

El Haddadi prišiel do mládežníckeho systému FC Barcelona v roku 2011 z Atlética Madrid. Pod vedením trénera Luisa Enriqueho nastúpil v tejto sezóne Primera División na šesť stretnutí a pripísal si gól a asistenciu. V septembrovom kvalifikačnom dueli o postup na majstrovstvá Európy 2016 proti Macedónsku debutoval v seniorskom španielskom národnom tíme. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies