EL: Gorositovi ustúpili bolesti hlavy, vo štvrtok chce hrať

NETKY.SK • 13 Júl 2015, 16:58 • 2 min
EL: Gorositovi ustúpili bolesti hlavy, vo štvrtok chce hrať

BRATISLAVA - Argentínsky legionár v službách ŠK Slovan Bratislava Nicolás Ezequiel Gorosito by mal byť k dispozícii na stretnutie 2. predkola Európskej ligy 2015/2016 proti írskemu tímu University College Dublin AFC, ktoré sa uskutoční vo štvrtok 16. júla o 20.15 h na Pasienkoch.

slovakia

left justify in out

Ako je známe, skúsený 26-ročný stopér (nar. 17. augusta 1988) nedohral štvrtkový odvetný zápas 1. predkola EL proti mužstvu z Gibraltáru College Europa FC (3:0) - pred koncom prvého polčasu musel nútene striedať. Gorosito, ktorý strelil úvodný gól tohto duelu, sa zrazil hlavou s protihráčom a po tomto súboji zostal ležať na trávniku. Húževnatý juhoamerický zadák chcel po ošetrení hneď pokračovať v hre, ale lekár "belasých" Libor Sestrienka okamžite nariadil jeho prevoz do nemocnice.

 

"Bol to veľmi silný úder. Chvíľu som dokonca videl dvojmo, hlava ma poriadne bolela. Napriek tomu som chcel hrať ďalej. Dal som gól, takže som cítil eufóriu a túžil som zostať na trávniku až do konca. Doktor však o tom nechcel ani počuť, čo je pochopiteľné. V bratislavskej nemocnici na Antolskej som absolvoval všetky potrebné vyšetrenia. Našťastie potvrdili, že som v poriadku," citoval klubový web slová Gorosita. Rodák zo Santa Fé zostal v opatere lekárov ešte ďalších 24 hodín, po ktorých ho prepustili domov. 

 

"Nemusím už ísť na žiadne ďalšie kontroly. Povedali mi len, aby som cez víkend ešte odpočíval a príliš hlavu nenamáhal. Nemal by som napríklad ani veľa pozerať televíziu. Hlava ma spočiatku ešte bolela, no teraz je to už dobré. Vo štvrtok by som mal byť trénerom k dispozícii na zápas proti UC Dublin," doplnil optimisticky "Goro". 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies