EL: Duda sa v sobotu zranil, do zápasu s Ukrajinou ho chcú dať dokopy

NETKY.SK • 17 August 2015, 13:17 • 2 min
EL: Duda sa v sobotu zranil, do zápasu s Ukrajinou ho chcú dať dokopy

VARŠAVA - Slovenský futbalový reprezentant Ondrej Duda nedohral sobotné stretnutie piateho kola najvyššej poľskej súťaže na pôde Piastu Gliwice, v ktorom jeho Legia Varšava prehrala 1:2. Dvadsaťročný ofenzívny stredopoliar nútene striedal už v 32. min, keď si v jednom zo súbojov s protihráčom zranil členok.

slovakia

left justify in out

Na trávniku ho vymenil Aleksandar Prijovič. Varšavčania po zápase nepoznali vážnosť zdravotnej indispozície sninského rodáka, no tréner "vojakov" Henning Berg nemal veľké obavy. "Chceli sme ho šetriť a dúfame, že nám bude k dispozícii vo štvrtkovom dueli Európskej ligy s ukrajinskou Zariou Luhansk. Ešte však potrebujeme čas, aby sme vedeli viac," citoval Berga server eurosport.onet.pl. "Zo záznamu musíme preskúmať príčinu zranenia a presne diagnostikovať, ku akému poškodeniu došlo," napísal na svojom twitterovom účte lekár Legie Maciej Tabiszweski.

 

Ondrej Duda v rozhovore pre denník Polska Times prehovoril o svojom potenciálnom odchode do talianskeho Interu Miláno, ktorý chvíľu vyzeral na spadnutie. "Prestup môže prísť kedykoľvek, ale nič nebudem siliť, pretože vo Varšave sa cítim naozaj skvelo. Viem, že boli ponuky aj z Anglicka, Nemecka či Talianska. O špecifickej destinácii som však začal rozmýšľať, až keď presun do Interu nabral reálne kontúry. Vyvoláva to tiež otázky, lebo futbal je dnes biznisom a záujemcovia núkajú vysoké sumy. Som natoľko dobrý, že čiastku splatím? Na druhej strane by som bol rád, keby za mňa Legia zinkasovala čo najviac," prezradil bývalý hráč MFK Košice. 


Dudu v úvodnom stretnutí tretieho predkola Európskej ligy 2015/2016 na pôde albánskeho FK Kukësi trafil do hlavy predmet hodený zo sektoru domácich: "Lietali po nás fľaše, kamene, zapaľovače. Nebolo to najbezpečnejšie prostredie. Našťastie, zasiahli ma iba do hlavy, mohlo to dopadnúť omnoho horšie. Ak by ma trafili do inej časti tela, už som nikdy nemusel hrať futbal. Dovtedy som nič také nezažil, určite si to zapamätám do konca kariéry." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies