EL: Dortmund zaplatil za triumf nad Gabalou zranením Reusa

NETKY.SK • 6 November 2015, 11:02 • 2 min
EL: Dortmund zaplatil za triumf nad Gabalou zranením Reusa

DORTMUND - Nemecký futbalový klub Borussia Dortmund si vo štvrtok zabezpečil postup do jarného šestnásťfinále Európskej ligy 2015/2016, keď v stretnutí 4. kola C-skupiny zdolal azerbajdžanský tím FK Gabala vysoko 4:0.

slovakia

left justify in out

Domáceho trénera Thomasa Tuchela po stretnutí napriek splnenému cieľu mrzelo, že prišiel o zraneného ofenzívneho stredopoliara Marca Reusa. Dvadsaťšesťročný hráč odohral iba prvý polčas, počas ktorého stihol streliť gól. Jeho štart v nedeľňajšom bundesligovom dueli proti arcirivalovi Schalke 04 Gelsenkirchen je však v ohrození.

 

"Je možné, že nám v najbližšom zápase bude chýbať, ale existuje aj šanca, že bude hrať. Marco s loptou na kopačke na chvíľu stratil rovnováhu a pocítil bolesť v oblasti slabín," vyhlásil podľa portálu fourfourtwo.com dortmundský kouč.

 

Štyridsaťdvaročný odborník bude čeliť mužstvu z Gelsenkichenu prvýkrát od letného príchodu na lavičku BVB.
"Na stretnutie proti Schalke sa teším. Budú to zvláštne okamihy. Niečo podobné, ako keď sme hrali proti Borussii Mönchengladbach. Duel bol nabitý silnou pozitívnou energiou. Dokážem si predstaviť, že tentoraz to bude ešte o niečo viac, veď ide o derby," doplnil niekdajší kouč Mainzu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona