EL: Domáca dvojgólová prehra Trenčína s Giurgiu

NETKY.SK • 1 August 2013, 19:09 • 2 min
EL: Domáca dvojgólová prehra Trenčína s Giurgiu

DUBNICA NAD VÁHOM - Futbalisti AS Trenčín prehrali 1:3 (0:1) vo štvrtkovom prvom stretnutí 3. predkola Európskej ligy UEFA 2013/2014 na štadióne v Dubnici nad Váhom s hráčmi rumunského tímu Astra Giurgiu. Hostia viedli už 3:0 zásluhou gólov Constantina Budesca, Fwaya Temba a Kehindeho Fataia, hoci herne boli lepší Trenčania. Skóre duelu uzavrel osem minút pred koncom riadneho hracieho času Jakub Holúbek. Odveta je na programe budúci štvrtok 8. augusta v Rumunsku.

slovakia

left justify in out

Výsledok štvrtkového prvého zápasu 3. predkola Európskej ligy UEFA vo futbale:

AS Trenčín (SR) - Astra Giurgiu (Rum.) 1:3 (0:1)
Góly: 82. Holúbek - 8. Budescu, 49. Tembo, 51. Fatai, ŽK: 27. Baéz, 68. Bariš, 88. Rodríguez da Silva - 25. Cristescu, 61. Matel, ČK: 90.+ Bariš (Trenčín) za faul po druhej ŽK, rozhodovali: Dingert - Schiffner, Petersen (všetci Nem.), 4271 divákov

Zostavy:
Trenčín: Volešák - Čögley, Rodríguez da Silva, Kleščík, R. Mazáň - Baéz (60. Bariš) - Mondek (79. Frimmel), William, Štefánik, Holúbek - Fanendo Adi (81. T. Malec)
Giurgiu: Lung - Matel, Gaman, Ben Youssef, Júnior Morais - Seto, Cristescu (87. Barboianu) - Tembo, Budescu, William Amorim (63. Enache) - Fatai (78. Ivanovski)

Hneď úvodná šanca zápasu sa skončila gólom. Zlé vybehnutie Volešáka v 8. min potrestal kapitán hostí Budescu - 0:1. Trenčania pohrozili rohovým kopom Štefánika. O vyrovnanie sa mohol postarať v 15. min R. Mazáň, ktorý si nabehol na pekný center Mondeka na zadnú žrď. V 19. min sa dostal po rohu Štefánika k nožničkám Rodríguez da Silva, ale jeho akrobatický pokus smeroval vysoko nad. Domáci stupňovali tlak a pokúšali sa dosiahnuť vyrovnávajúci gól. V 33. min zneškodnil tutovku Fanenda Adiho hosťujúci gólman. O dve minúty sa zaskvel aj Volešák zlikvidujúc strelu Budesca z hranice pokutového územia.

Hostia mali raketový nástup do druhého polčasu - strelu Fataia vyrazil Volešák len pred seba, loptu neposlal do bezpečia R. Mazáň a pohotový Tembo zvýšil na rozdiel dvoch gólov. Už o dve minúty bolo 0:3, keď sólový nájazd gólovo zakončil aktívny Fatai. Trenčania nezložili zbrane, výsledkom čoho bola prudká strela Rodrígueza da Silvu. Po takmer hodine hry nastrelil brvno Štefánik. Napriek trojgólovému manku sa domáci snažili o dosiahnutie gólu. V 77. min črtajúce sa prečíslenie pokazila pomalá prihrávka Trenčanov. O dve minúty neuspel zoči-voči brankárovi hostí Štefánik. Domáci znížili v 82. min zásluhou Holúbeka. Gól na kopačke mal v závere aj Čögley, ale skóre sa už do konca zápasu nezmenilo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies