EL: De Sa nepomôže Slovanu proti Jelgave, Papavasiliou má jasno o zostave

NETKY.SK • 13 Júl 2016, 18:33 • 2 min
EL: De Sa nepomôže Slovanu proti Jelgave, Papavasiliou má jasno o zostave

BRATISLAVA - Zranený stredopoliar Lesly De Sa nepomôže futbalistom fortunaligového ŠK Slovan Bratislava vo štvrtkovom domácom úvodnom stretnutí druhého predkola Európskej ligy UEFA 2016/2017 s lotyšským FK Jelgava.

slovakia

left justify in out

Na stredajšej predzápasovej tlačovej konferencii to prezradil tréner "belasých" Nikodimos Papavasiliou. Ten už vie, aká základná jedenástka vybehne na Pasienkoch o 20.15 h. "O zostave mám jasno, no, pochopiteľne, nezverejním mená. Môžeme sa iba domnievať, v akom zložení nastúpi súper, takže sa koncentrujeme na vlastný výkon," zdôraznil cyperský kouč.

 

Na Bratislavčanov čaká prvý domáci zápas novej edície EL a zároveň absolvujú premiéru na novom trávniku. "Ihrisko stále nie je stopercentné, keďže sme na ňom zatiaľ neodohrali ani jeden duel. Ešte len máme pred sebou prvý tréning na novej hracej ploche, snáď bude všetko v poriadku," verí Papavasiliou.

 

Slovan prešiel prvým predkolom s FK Partizani Tirana bez odvetnej povinnosti po tom, ako albánske mužstvo presunuli do Ligy majstrov. Teraz sa úradujúcemu slovenskému vicemajstrovi postaví do cesty štvrtý tím uplynulej sezóny i aktuálneho poradia najvyššej lotyšskej súťaže.

 

"O protivníkovi vieme dostatok. Zakaždým sa snažíme získať čo najviac informácií o prednostiach a slabinách, ktoré potom posunieme zverencom. Videli sme viacero súbojov FK Jelgava vrátane Európskej ligy. Očakávame ťažké meranie síl, na ktoré sa poctivo pripravíme aj z fyzickej stránky. Úlohu favorita musíme potvrdiť na ihrisku a preniesť tréningové prvky na zápasový trávnik," povedal Papavasiliou. "Na toto vystúpenie sa chystáme päť alebo šesť dní. Vo štvrtok si ešte pozrieme video," dodal na margo príprav obranca Boris Sekulič.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies