El Clásico zastihne Ronalda v skvelej forme, tvrdí Casemiro

NETKY.SK • 9 November 2015, 12:14 • 2 min
El Clásico zastihne Ronalda v skvelej forme, tvrdí Casemiro

MADRID - Výkon Cristiana Ronalda v nedeľňajšom dueli 11. kola najvyššej španielskej súťaže Primera División na pôde FC Sevilla nebol z tých, na aké sú fanúšikovia od úradujúceho najlepšieho futbalistu sveta v drese Realu Madrid zvyknutí. Madridčania podľahli v Andalúzii 1:3 a utrpeli prvú ligovú prehru v sezóne 2015/2016.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný Portugalčan strelil v doterajšom priebehu ligového ročníka 11 gólov, ale až v siedmich dueloch sa mu nepodarilo skórovať. Brazílsky defenzívny stredopoliar "bieleho baletu" Casemiro sa však zastal svojho kolegu. Podľa Casemira nie je dôvod na obavy a Ronaldo bude v blížiacom sa dueli El Clásico proti FC Barcelona (21. novembra v Madride) v skvelej forme.


"Som si istý, že proti Barcelone odohrá vynikajúci zápas a opäť všetkým predvedie, že je najlepší hráč na svete. Nie sme spokojní s výsledkom v Seville, ale už sa pripravujeme na El Clásico. Neexistuje lepší zápas, v ktorom by sme sa opäť mohli postaviť na nohy. Sme schopní v ňom triumfovať," skonštatoval podľa oficiálnej stránky Realu 23-ročný Casemiro.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona