El Clasico budú sprevádzať mimoriadne bezpečnostné opatrenia

NETKY.SK • 19 November 2015, 09:10 • 2 min
El Clasico budú sprevádzať mimoriadne bezpečnostné opatrenia

MADRID - Sobotňajšie El Clasico budú sprevádzať mimoriadne bezpečnostné opatrenia. Prestížny duel medzi futbalistami Realu Madrid a FC Barcelona sa bude hrať v španielskej metropole osem dní po teroristických útokoch v Paríži, pri ktorých zahynulo 129 ľudí.

slovakia

left justify in out

Šláger 12. kola Primera Division bude mať najvyšší stupeň rizikovosti. Dohodli sa na tom na spoločnom mítingu predstavitelia oboch klubov, polície a bezpečnostných zložiek. "Garantujeme, že každý návštevník zápasu bude v bezpečí. Ak budú fanúšikovia dodržiavať bezpečnostné nariadenia, nič sa nestane," uviedol Alexis Martinez zo štátnej Rady bezpečnosti. Ako informovala agentúra Reuters, v akcii by malo byť 2000 mužov zákona.

 

Dejiskom súboja bude madridský štadión Santiago Bernabeu s kapacitou viac ako 80.000 divákov. Úvodný výkop je na programe o 18.15 SEČ.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies