EL: Bilič chýbal na lavičke, pobúril tým súperovho trénera

NETKY.SK • 3 Júl 2015, 15:39 • 2 min
EL: Bilič chýbal na lavičke, pobúril tým súperovho trénera

LONDÝN - Hoci mu neplynul nijaký trest, ani ho nezložila nijaká choroba, tréner West Hamu United Slaven Bilič sledoval štvrtkové víťazstvo svojich zverencov nad andorrským FC Lusitanos 3:0 v úvodnom stretnutí prvého predkola futbalovej Európskej ligy 2015/2016 iba z tribúny.

slovakia

left justify in out

 Miesto 46-ročného chorvátskeho kouča zaujal na lavičke riaditeľ miestnej akadémie Terry Westley, čo pobúrilo hosťujúceho kormidelníka Xaviho Rouru.

"Nepreukázal potrebný rešpekt. Domnievam sa, že sme preňho neboli dostatočne významní, aby sedel na lavičke. Možno si myslí, že je 'The Special One' (prezývka Josého Mourinha, pozn.). Som z toho smutný a dúfam, že v budúcnosti sa také niečo v klube ako West Ham už nikdy nezopakuje," vyhlásil Roura. Bilič sa bránil. "Nikoho som nechcel dehonestovať a už vôbec nie futbalový tím z Andorry. Týmto krokom som prejavil rešpekt Terryho práci, ktorý mal tím pod palcom v predsezónnej príprave v Írsku. Bolo to naše spoločné rozhodnutie," podotkol Spliťan, ktorý sa stal trénerom WHU 9. júna tohto roka. 

 

"Kladivári" výsledkovo zvládli vstup do Európskej ligy s kombinovaným tímom hráčov z "áčka" aj mládežníckeho tímu. Odveta je na programe vo štvrtok 9. júla. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies