EL: Aj pred duelom Slovana proti YB Bern viacero opatrení

NETKY.SK • 26 November 2014, 16:13 • 2 min
EL: Aj pred duelom Slovana proti YB Bern viacero opatrení

BRATISLAVA - Vedenie futbalového klubu ŠK Slovan Bratislava aj pred štvrtkovým zápasom I-skupiny Európskej ligy UEFA 2014/2015 proti švajčiarskemu tímu Young Boys Bern pripravilo viacero organizačných i bezpečnostných opatrení.

slovakia

left justify in out

Vstup na stretnutie, ktorého úvodný výkop je naplánovaný na 19.00 h, bude pre domácich priaznivcov umožnený len od Vajnorskej ulice. Naopak, hostia sa ku svojim miestam dostanú len z opačnej strany, teda od Trnavskej ulice.

 

Na štadión Pasienky bude možné dostať sa už dve hodiny pred začiatkom zápasu, organizátori zatvoria brány o 18.45 h. "Vyzývame a upozorňujeme fanúšikov, aby prišli v časovom predstihu a to z dôvodu dôkladných bezpečnostných prehliadok, ktoré sa budú vykonávať ešte pred turniketmi. Obraciame sa na fanúšikov, aby sa počas návštevy duelu riadili organizačným a návštevným poriadkom a taktiež pokynmi usporiadateľskej služby. Zároveň vyzývame fanúšikov, aby sa ešte pred samotným zápasom oboznámili so zakázanými predmetmi, s ktorými im nebude umožnený vstup na štadión," uvádza sa v správe na oficiálnom webe Slovana. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona