Ekvádorskú funkcionárku zastrelili krátko pred voľbami

NETKY.SK • 30 August 2013, 07:56 • 2 min
Ekvádorskú funkcionárku zastrelili krátko pred voľbami

QUITO - Tridsaťdeväťročnú Mónicu Gordónovú, ktorá bola jediný kandidát na post prezidenta druholigového ekvádorského futbalového klubu Aucas Quito, vo štvrtok zastrelili niekoľko minút pred voľbami. Zomrela po prevoze do nemocnice San Bartolo. Potvrdil to šéf policajného oddelenia vrážd José Vinueza pre rozhlasovú stanicu La Red.

slovakia

left justify in out

Otec funkcionárky Ramiro konkretizoval, že páchateľ vnikol do kancelárie v Santa Rite pri Quite. Aj pred dvoma deťmi obete rozpútal paľbu na Gordónovú a vyhlásil, že sa nemala miešať do záležitostí klubu. Samotný Ramiro Gordón takisto patrí do štruktúr Aucas a zároveň je jeden z hlavných sponzorov. Mónica Gordonová hodlala v najbližšom čase preskúmať účtovníctvo. Hovorkyňa klubu Karina Burgosová skonštatovala, že sa objavili vyhrážky, ale bez podozrenia na konkrétnu osobu či skupinu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies