Ekvádorčan Castillo v kádri napriek zraneniu

NETKY.SK • 4 Jún 2014, 09:17 • 2 min
Ekvádorčan Castillo v kádri napriek zraneniu

MIAMI - Stredopoliar Segundo Castillo sa udržal v nominácii Ekvádora na nadchádzajúce futbalové majstrovstvá sveta v Brazílii (12. júna - 13. júla) napriek tomu, že je zranený a podľa prognóz lekárov nebude fit skôr ako o tri týždne.

slovakia

left justify in out

Záložník saudskoarabského klubu Al-Hilal laboruje s indispozíciou kolena, ktorú si privodil v sobotňajšom medzištátnom prípravnom zápase s Mexikom (1:3). "Lekár ho prehliadol a potvrdil, že hráč potrebuje na zotavenie tri týždne. My však veríme, že sa uzdraví skôr a bude k dispozícii, preto zostáva v nominácii," vyhlásil kolumbijský kouč Ekvádorčanov Reinadlo Rueda.

 

Ekvádor začne účinkovanie na MS 2014 duelom proti Švajčiarsku 15. júna, o päť dní neskôr sa stretne s Hondurasom a pôsobenie v E-skupine uzavrie súbojom s Francúzskom (25. júna). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona