Ekvádor zdolal Uruguaj 2:1, šláger Argentína - Brazília odložili

NETKY.SK • 13 November 2015, 07:51 • 2 min
Ekvádor zdolal Uruguaj 2:1, šláger Argentína - Brazília odložili

QUITO - Futbalisti Ekvádoru zdolali v noci na piatok v juhoamerickej kvalifikácii MS 2018 Uruguaj doma 2:1 a s plným počtom bodov po troch kolách sa prekvapivo ocitli na čele tabuľky. Dlho očakávaný šláger medzi Argentínou a Brazíliou sa napokon neodohral pre hustý lejak a pomočený terén. Oba tímy sa dohodli na odložení stretnutia na sobotu o 01.00 SEČ.

slovakia

left justify in out

Ekvádor odštartoval kvalifikáciu senzačným triumfom 2:0 nad Argentínou a v zápase tretieho kola zdolali ďalšieho silného súpera. V Quite poslal "Los Amarillos" do vedenia v 23. minúte Felipe Caicedo. Tesne po prestávke kontroval Urugaj vyrovnávajúcim gólom z kopačky Edinsona Cavaniho, ale hosťom to nebolo nič platné, keď chvíľu pred uplynutím hodiny hry rozhodol o osude stretnutia Fidel Martinez.

 

Prvé kvalifikačné zaváhanie majú za sebou Čiľania, ktorí doma remizovali s Kolumbiou 1:1. Na presný zásah "do šatne" od Artura Vidala zareagovali hostia v druhom polčase. Na neudržanie bol útočník Realu Madrid James Rodriguez, ktorý sa vrátil do kvalifikačného cyklu po dlhšej pauze spôsobenej zranením, no v Santiagu sa presadil len jediný raz. V 67. minúte vyrovnal na konečných 1:1.

 

Najväčším ťahákom noci mal byť šláger medzi Argentínou a Brazíliou. V Buenos Aires však zaúradoval hustý lejak, pre ktorý sa rozhodcovia spoločne s vedeniami oboch reprezentačných výberov dohodli na odložení stretnutia na piatok o 21.00 h miestneho času (01.00 SEČ). Problémy mali hlavne fanúšikovia, ktorí pre nepriaznivé počasie uviazli v dopravných zápchach.

 

 

3. kolo juhoamerickej kvalifikácie MS 2018:

Bolívia - Venezuela 4:2 (3:1)

Góly: 19. a 45.+1 Ramallo, 23. Arce (z 11 m), 49. Cardozo - 32. Rondon, 55. Blanco. ČK: 90.+3 Seijas (Venezuela)

 

Ekvádor - Uruguaj 2:1 (1:0)

Góly: 23. Caicedo, 59. Martinez - 49. Cavani

 

Čile - Kolumbia 1:1 (1:0)

Góly: 44. Vidal - 67. Rodriguez



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies