Ekolky sa už dajú kúpiť aj priamo na Daňovom úrade v Petržalke

NETKY.SK • 23 November 2015, 11:37 • 2 min
Ekolky sa už dajú kúpiť aj priamo na Daňovom úrade v Petržalke

BRATISLAVA - Občania a podnikatelia využívajúci služby Daňového úradu Bratislava v Petržalke už majú možnosť kúpiť si ekolky priamo na úrade. V budove na Ševčenkovej ulici sa dnešným dňom spustila prevádzka kiosku na ich vydávanie.

slovakia

left justify in out

Tie sa síce na daňové a colné úrady neumiestňovali, avšak finančná správa požiadala Ministerstvo financií SR o udelenie výnimky. Finančná správa tak vyšla v ústrety daňovníkom a zohľadnila ich pripomienky, že na najväčšom daňovom úrade na Slovensku nie je možné zakúpiť kolok priamo na mieste.

 

"Výhodou pre daňovníka je to, že zaplatí poplatok za úkon priamo na úrade, pričom má možnosť hotovostnej aj bezhotovostnej úhrady. V prípade, že chce vymeniť svoj e-kolok z dôvodu, že sa pomýlil a kúpil ho na iný úkon, môže si ho vymeniť priamo v kiosku v deň jeho zakúpenia," priblížila hovorkyňa finančnej správy Patrícia Macíková.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona