EKL: Slovan získal svoj prvý bod

NETKY.SK • 1 Október 2021, 09:44 • 2 min
EKL: Slovan získal svoj prvý bod

SOLÚN – V druhých zápasoch Európskej Konfederačnej Ligy si Slovan Bratislava dokázal vybojovať dôležitú remízu na pôde gréckeho PAOK Solún.

slovakia

left justify in out

Za Slovan sa presadil Green

Zápas sa nezačal pre Slovan vôbec ideálne, už v 9. minúte sa presadil bývalý hráč Arsenalu Chuba Akpom. Mladému Angličanovi sa zatiaľ v EKL darí, bol to preňho už druhý gól po jednom presnom zásahu proti Lincolnu Red Imps

 

Belasí sa inkasovaným gólom nenechali zaskočiť, v 15. minúte Slovan dokázal vyrovnať. Henty zabojoval v pokutovom územii a jeho strelu iba vyrazil. Najlepšie na vyrazenú strelu zareagoval Green a vyrovnal na 1:1.

 

Slovan nakoniec získal cenný bod, aj keď v závere zápasu mohli belasí rozhodnúť o víťazstve. Dobrú šancu mal na konci zápasu Mráz, ale skóre už zmeniť nedokázal.

 

"Sme šťastní. Držali sme sa nášho plánu, ktorý nám vyšiel. Vzhľadom na priebeh sme pomýšľali aj na víťazstvo, no aj bod je s týmto súperom cenný. Dôležité je, že sme sa dostali do tabuľky, máme prvý bod, a pred ďalším priebehom Európskej konferenčnej ligy sme v lepšej pozícii," povedal strelec Green po zápase. 

 

 

Kane s hetrikom!

Jeden z favoritov celej súťaže sa v posledných víkendoch v domácej lige výrazne trápi. Cez víkend prehral slávne severolondýnske derby a po remíze s Rennes potrebovali Spurs poriadne zabodovať.

 

Proti slovinskej Mure sa im to úspešne podarilo a najväčšia hviezda Spurs sa dokonca trikrát presadila. Kane, ktorý v úvode sezóny pôsobil značne bez formy, sa na ihrisko dostal až v druhom polčase. To Kaneovi nebránilo skórovať hetrik a Spurs vyhrali s prehľadom 5:1.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies