Ekblad ľutuje spolusediaceho v lietadle

NETKY.SK • 18 Máj 2015, 14:40 • 2 min
Ekblad ľutuje spolusediaceho v lietadle

PRAHA - Hokejisti Kanady oslavovali zisk titulu majstrov sveta v jednom z pražských klubov. Na rozdiel od zdolaných finalistov z Ruska sa z českej metropoly po nedeľňajšom večernom víťazstve 6:1 neponáhľali, oslavy začali pivom už na ľade O2 Areny a viacerí členovia mužstva v nich pokračovali aj mimo haly.

slovakia

left justify in out

"Je mi ľúto každého, kto bude sedieť v tomto lete vedľa mňa," napísal pred odletom z Prahy na Twitter Aaron Ekblad s hashtagmi o desiatich hodinách smradu a chýbajúcich ponožkách, spánku a sprche.

 

Kanaďania vytvorili v Prahe veľmi dobrú partiu, ktorá na ľade dominovala a dokázala sa aj mimo neho dobre zabávať. Mužstvo hviezd prešlo šampionátom bez jedinej prehry a v desiatich dueloch dalo až 66 gólov. Podobná dominancia sa nevidí často. "Ďakujem HockeyCanada za neuveriteľné zážitky so skupinou ľudí, s ktorou som strávil posledné týždne," uviedol obranca Brent Burns.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona