Eisbären Berlín - Slovan Bratislava 4:2 v European Trophy

NETKY.SK • 22 August 2011, 12:47 • 2 min
Eisbären Berlín - Slovan Bratislava 4:2 v European Trophy

Eisbären Berlín - Slovan Bratislava 4:2 v European Trophy

slovakia

left justify in out

Hokejisti Slovana Bratislava v nedeľu zaznamenali prvú prehru v rámci turnaja European Trophy, keď v Berlíne nestačili na miestny klub Eisbären a podľahli mu 2:4.

      sumár:
      Eisbären Berlín - Slovan Bratislava 4:2 (2:0, 0:0, 2:2)
      Góly: 13. T.J. Mulock (Regehr, Ustrof), 16. T.J. Mulock (Busch, Ustrof), 47. T.J. Mulock (Talbot, Busch), 56. Olver (Baxmann, Regehr) - 45. Lipiansky (Hudec, Kukumberg), 58. Šišovský (Kukumberg, Kudrna). Vylúčení: 11:13 na 2 min, navyše: Jass 5+DKZ za úder do hlavy a krku a 10 min za hrubosť, Preisinger 10 min za hrubosť - Braun 10 min za hrubosť a 10 min zahrubosť, presilovky: 1:1, oslabenia: 0:0, 7600 divákov.
      Zostavy:
      Slovan: Konrád - Švarný, Dobroň, Ďatelinka, Frühauf, Jass, Štajnoch, Kozák, Janík - Hudáček, Kukumberg, Hudec - Bakoš, Macho, Bulík - Skokan, Lipiansky, Kudrna - Šišovský, Preisinger, Cíger
      Berlín: Zepp (Nastiuk) - Angell, Hördler, Sharrow, Baxmann, Regher, C. Braun, Bielke - T.J. Mulock, Ustrof, Busch - Rankel, Olver, Tallackson - Ritter, Talbot, Tyson Mulock - L. Braun, Weiss, Svensson

      Hokejisti Slovana sa museli hneď v úvode zápasu brániť, keď si za držanie sadol na trestnú lavicu Frühauf. Oslabenie prežili bez ujmy a následne si vyskúšali aj hru v početnej výhode, no bez gólového úspechu. Prvú veľkú šancu si vytvorili hostia v 8. minúte, keď sa na bránu rútili Cíger so Šišovským, druhým menovaný zakončil, ale nemecký brankár Zepp jeho strelu zlikvidoval. Ďalšie minúty už patrili domácim, ktorí v 13. minúte otvorili skóre zásluhou T.J. Mulocka a rovnaký hráč sa presadil aj o tri minúty neskôr, keď za Konrádov chrbát tečoval strelu Buscha.
      Berlínčania pokračovali v nápore aj v úvode druhej časti a počas presilovky si vytvorili dve obrovské šance, svoj náskok však nezvýšili. V ďalších minútach predvádzali hráči agresívny hokej a množstvo tvrdých zákrokov. Oba tímy si vyskúšali niekoľko presiloviek, no skóre sa do konca tretiny už nemenilo.
      Slovanisti prekonali súperovho brankára až v 45. minúte, keď sa počas presilovky trafil Lipiansky. O necelé dve minúty však domáci T.J. Mulock skompletizoval svoj hetrik a znovu zvýšil na rozdiel dvoch gólov. V 56. minúte pridal štvrtý zásah Olver a rozhodol o víťazstve Berlína. Bratislavčania dve minúty pred koncom duelu ešte skorigovali na 2:4 zásluhou Šišovského.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies