Egyptské úrady zadržali labuť, údajne podozrivú zo špionáže

NETKY.SK • 31 August 2013, 18:01 • 2 min
Egyptské úrady zadržali labuť, údajne podozrivú zo špionáže

KÁHIRA - Podľa miestnych predstaviteľov ju istý muž považoval za prestrojeného agenta, pretože niesla elektronické zariadenie.

slovakia

left justify in out

Egyptské úrady zadržali labuť, ktorú istý občan podozrieval zo špionáže. Napísala to dnes agentúra AP.

Egypťan priniesol v piatok na policajnú stanicu v okrese Kéna podozrivého okrídleného infiltrátora. Podľa miestnych predstaviteľov ju považoval za prestrojeného agenta, pretože niesla elektronické zariadenie. 

Šéf bezpečnosti v Kéne Muhammad Kámal dnes oznámil, že preskúmali labuť aj zariadenie. Vták podľa jeho slov neniesol ani špionážne zariadenie, ani výbušninu. Pravdepodobne išlo o prístroj monitorujúci správanie labute v prírode.

V súčasnej situácií v Egypte sú úrady aj občania podozrievaví k čomukoľvek cudziemu. Tento rok sa odohral aj prípad, keď príslušník bezpečnostnej stráže vyplnil policajné hlásenie na holuba, o ktorom bol presvedčený, že niesol mikrofilm.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies