Ego opäť útočí: Na každého, kto ma verejne a krivo osočí, podám trestné oznámenie

NETKY.SK • 11 November 2014, 20:37 • 2 min
Ego opäť útočí: Na každého, kto ma verejne a krivo osočí, podám trestné oznámenie

PIEŠŤANY – Vyhrážky pokračujú! Piešťanský rapper Michal Straka alias Ego a člen skupiny Kontrafakt pokračuje v kauze predraženého CT-čka vo vyhrážkach.

slovakia

left justify in out

Na svojom facebookovom profile uverejnil príspevok s názvom Zobuďte sa a hľadajte pravého vinníka. „Vy to nechápete. Celé výberové konanie organizovalo riaditeľstvo nemocnice. Moja funkcia bola právno-poradenská. Nerozhodoval som o konkrétnych typoch CT (ani o cene), iba som dohliadal na zákonný postup, ktorý bol bohužiaľ dodržaný. Taktiež zákon vylučuje, aby nemocnica oslovila akúkoľvek inú firmu (CT Uherský Brod), mohlo by to byt považované za klientelizmus. Nič zlé som nespravil a budem za to bojovať,“ napísal Ego na facebooku.

 

 

 

 

 

Okrem toho upozornil všetkých, ktorí ho budú chcieť „krivo osočiť“: „najal som si 4 študentov, ktorí budú zapisovať mená a na každého, kto ma verejne a krivo osočí, podávam trestne oznámenie."

 

Ego bol v čase nákupu CT prístroja členom správnej rady, ktorá jeho kúpu schválila. "Zlyhala správna rada, pretože v rámci komunikácie, keď listy prišli na ministerstvo zdravotníctva, tak otázka smerovala k nej, či je všetko v poriadku. Odpoveď bola, že je," povedal nový minister zdravotníctva Viliam Čislák.

 

Ego sa prvýkrát ku kauze vyjadril prostredníctvom vulgárneho videa, v ktorom sa vyhrážal mužovi svojej sesternice Ľubovi Anderovi. Egove vyjadrenia označil Ľubo Ander za nepochopiteľný útok na seba a svoju rodinu. "Zvažujem voči nemu právne kroky," uviedol.

 

Údajne by malo byť za útokom to, že Ander na facebooku označil, že sa mu páčia vyjadrenia doktora Suchánka, ktorý kauzu piešťanského CT prístroja spustil.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies