EFL Cup: Arsenal sa konečne rozohral a West Bromwichu nastrieľal 6 gólov

NETKY.SK • 26 August 2021, 10:26 • 2 min
EFL Cup: Arsenal sa konečne rozohral a West Bromwichu nastrieľal 6 gólov

ANGLICKO – Dobré správy pre fanúšikov The Gunners! Trápiaci sa Arsenal si v anglickom pohári napravil chuť a domáci West Bromwich Albion zdolal rozdielom triedy 6:0.

slovakia

left justify in out

Prvý pozitívny zápas pre Arsenal v novej sezóne

Skóre zápasu otvorila najväčšia hviezda hostí Pierre-Emerick Aubameyang. Superstrelcovi hostí zápas naozaj vyšiel a v 45. minúte pridal aj svoj druhý gól. Aubameyang nastúpil v tohtoročnej sezóne prvýkrát v základnej 11 a okamžite ukázal, že na túto sezónu je dobre pripavený. 

 

Okrem dvoch gólov Aubameyanga pridal ešte v závere prvého polčasu tretí gól šikovný Nicolas Pepe. Arsenal v tomto zápase podal konečne výkon hodný svojho zvučného mena a nie iba priemerný výkon typického tímu v strede tabuľky. 

 

Druhý polčas mal rovnaký priebeh ako ten prvý. V 50. minúte pridal štvrtý gól do siete West Bromwichu Bukayo Saka. Krátko po hodie hry skompletizoval svoj hetrik Aubameyang a skóre na priepastných 6:0 spečatil uzdravený Alexandre Lacezette.

 

 

Everton s problémami na ihrisku druholigového Huddersfieldu

Zverenci Rafu Benitéza nastúpili na zápas v oslabenej zostave, ale začiatok zápasu to na sebe nedal poznať. Karamelky sa dostali do vedenia v 27. minúte, keď sa presadil krídelník Alex Iwobi

 

Domáci Huddersfield dokázal v závere prvého polčasu odpovedať, v 43. minúte skóre vyrovnal obranca Tom Lees.

 

Problém pre Everton nastal v 59. minúte. Z ihriska sa musel porúčať útočník Kean, ktorý bol vylúčený za nešportové správanie. Everton tak musel dohrávať v desiatich, no karamelky zachránila nová posila z Crystal Palace Andros Towsend.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona