Šéfa bezpečnosti Olympique Marseille nevpustili na Stamford Bridge

NETKY.SK • 30 September 2010, 07:24 • 2 min
Šéfa bezpečnosti Olympique Marseille nevpustili na Stamford Bridge

Šéfa bezpečnosti Olympique Marseille nevpustili na Stamford Bridge

slovakia

left justify in out

img

Šéf bezpečnosti francúzskeho futbalového klubu Olympique Marseille Guy Cazadamont tvrdí, že ho v utorok vyhodili zo štadióna Stamford Bridge pred zápasom skupinovej fázy Ligy majstrov proti domácej Chelsea Londýn.
      "Nikdy doteraz som sa nestretol s takýmto prijatím v európskej súťaži. Chytili ma okolo pásu a vyhodili ma zo štadióna," uviedol Cazadamont pre oficiálnu stránku francúzskeho klubu. "Očakával som úplne iné správanie. Doteraz sme nikdy nemali problémy, keď sme hrali na štadióne Liverpoolu, Boltonu, Manchesteru alebo Newcastlu," dodal.
      Cazadamonta ďalej nahneval fakt, že 22 marseillským stewardom, ktorí s nimi cestovali z Francúzska, neumožnili domáci organizátori dohliadať na fanúšikov hostí. Tým dokonca údajne zabavili ešte pred vstupom na štadión transparenty a viacerým z nich zakázali vstup, pretože mali poškodené lístky.

Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies