Edwarda Furlonga opäť zatkli za domáce násilie

NETKY.SK • 16 Január 2013, 13:11 • 2 min
Edwarda Furlonga opäť zatkli za domáce násilie

Edwarda Furlonga opäť zatkli za domáce násilie

slovakia

left justify in out

imgHerec, známy napríklad z filmov Terminátor 2: Deň zúčtovania (1991) alebo Kult hákového kríža (1998), má problémy so zákonom už niekoľko rokov.

 Amerického herca Edwarda Furlonga zatkli pre podozrenie z domáceho násilia už tretí raz za ostatné tri mesiace. Polícia ho zadržala 13. januára po údajnom útoku na jeho priateľku. Podľa webovej stránky TMZ.com bol herec v utorok ešte stále vo väzení. Tridsaťpäťročný Furlong, ktorý sa objavil napríklad vo filmoch Terminátor 2: Deň zúčtovania (1991) alebo Kult hákového kríža (1998), skončil v cele predbežného zadržania aj koncom októbra po ostrej hádke s priateľkou na losangeleskom letisku. O mesiac neskôr sa tam ocitol opäť, keď pri ďalšej hádke spôsobil partnerke zranenia. Hercov hovorca sa zatiaľ k incidentu nevyjadril.

Pre Furlonga nejde ani zďaleka o prvé problémy so zákonom. V januári 2011 ho zatkli, pretože sa v decembri 2010 priblížil na menej ako 100 yardov k svojej manželke, čo má súdnym rozhodnutím zakázané. Furlong spoznal Rachael Bellu počas nakrúcania nezávislej akčnej snímky Jimmy and Judy (2006). Vzali sa v apríli 2006, v rozvodovom konaní sú už od roku 2009. Rodáka z kalifornskej Pasadeny, ktorý sa predstavil napríklad aj v snímkach Cintorín domácich zvierat 2 (1992), Väznica (2000) alebo The Green Hornet (2011), v minulosti zatkli aj za šoférovanie pod vplyvom omamných látok či za to, že sa na verejnosti nevhodne správal pod vplyvom omamných látok. V súčasnosti chce získať od súdu povolenie opätovne vídať jeho šesťročného syna. Chlapcovi totiž po stretnutí s otcom našli v krvi stopy kokaínu. 

Informácie pochádzajú z webovej stránky TMZ.com.

Zdroj: SITA




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies