Eduard Heger využije svoju rezervu. Koho podporí?

NETKY.SK • 11 Apríl 2022, 10:42 • 2 min
Eduard Heger využije svoju rezervu. Koho podporí?

BRATISLAVA - Premiér uviedol, že sa tak rozhodol v súvislosti s návratom života Slovákov do čias pred pandémiou.

slovakia

left justify in out

Predseda vlády Eduard Heger (OĽaNO) podporí zo svojej rezervy aktivity zamerané na rozvoj komunitného života po pandémii, najmä na spoločenské a športové aktivity. Vyhlásil ďalšiu výzvu a na tento účel vyčlenil 300 000 eur, pričom maximálna výška požadovanej a poskytnutej dotácie má byť 10 000 eur. TASR o tom informoval tlačový a informačný odbor Úradu vlády SR.

 

img

 

„Na Slovensko sa pomaly vracia život, ktorý sme žili pred pandémiou. Opatrenia sa uvoľňujú a ľudia sa postupne opäť začínajú stretávať. Dúfam, že aj táto výzva pomôže v rozvoji komunitného života a podporí rôzne spoločenské aktivity, ktoré ľudí spájajú,“ uviedol premiér.

 

Tlačový odbor ozrejmil, že výzva je už zverejnená a zapojiť sa do nej môžu samosprávy, mimovládne a neziskové organizácie, nadácie, cirkvi, ale aj výchovno-vzdelávacie inštitúcie. Žiadosti možno predkladať prostredníctvom elektronického formulára, a to do 23. mája. Bližšie informácie o výzve i formulár sú zverejnené na webe vlády.

 

Prečítajte si tiež: VIDEO: Eduard Heger sa stretol so Zelenským. Slovákom poslal odkaz

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies