Eduard Heger plánuje diskutovať vo Varšave o aktuálnej epidemiologickej situácii aj európskej agende

NETKY.SK • 10 Jún 2021, 09:52 • 2 min
Eduard Heger plánuje diskutovať vo Varšave o aktuálnej epidemiologickej situácii aj európskej agende

BRATISLAVA/VARŠAVA - Rokovania vo Varšave v Poľsku sa budú týkať aktuálnej epidemiologickej situácie, európskej agendy či bilaterálnej a cezhraničnej spolupráce.

slovakia

left justify in out

Uviedlo to tlačové oddelenie Úradu vlády SR pred dnešnou oficiálnou návštevou premiéra Eduarda Hegera v Poľsku. Premiér sa má vo Varšave stretnúť s poľským prezidentom Andrzejom Dudom a predsedom vlády Mateuszom Morawieckim. Poobede navštívi Slovenský inštitút a tiež položí vence k pomníku Čaty 535 Slovákov a k Hrobu neznámeho vojaka.

 

Prečítajte si tiež: Premiér Heger je presvedčený, že NR SR je na strane Mikulca. O vyhlásení nedôvery preto nemôže byť ani reč

 

S Eduardom Hegerom cestuje aj poslanec Národnej rady a predseda Výboru pre hospodárske záležitosti Peter Kremský, ktorý bude mať vo Varšave samostatný program. Stretnúť by sa mal s poľským podpredsedom Výboru pre infraštruktúru a podpredsedom pre hospodárstvo a rozvoj Sejmu Poľskej republiky.

 

Mohlo by vás zaujímať: Roman Mikulec by sa mal v pondelok stretnúť s premiérom a ministrom práce

 

Do Hegerovej delegácie patrí aj štátny tajomník Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí Martin Klus, štátny tajomník Ministerstva hospodárstva Ján Oravec a veľvyslanec v Poľskej republike Andrej Droba.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies