Eduard Heger: „Očista spoločnosti od mafie pod mojím vedením pokračuje."

NETKY.SK • 21 Júl 2022, 10:03 • 2 min
Eduard Heger: „Očista spoločnosti od mafie pod mojím vedením pokračuje."

BRATISLAVA - Eduard Heger sa vyjadril k akcii NAKA na Úrade vlády a stave v spoločnosti.

slovakia

left justify in out

Predseda vlády Heger dal tento týždeň Národnej kriminálnej agentúre povolenie prešetriť veci na v budove Úradu vlády v súvislosti s preverovaním svedeckých výpovedí v kauze Súmrak. Ako napísal na sociálnej sieti, súčinnosť s orgánmi činnými v trestnom konaní považuje za svoju občiansku povinnosť. 


„Je tu súčasne aj politický záväzok voči občanom, ktorý vláda aj hnutie Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti dôsledne plnia," dodal premiér. 

 

Prečítajte si aj: EKL: DAC vyhral v úvodnom zápase 2. predkola na pôde Víkinguru

 

img

 

„Po páde vlády Ivety Radičovej v roku 2011, ktorá nešťastne stroskotala na eurovale, sa k moci dostali tí najhorší, a žiaľ, ich hlavným stanom bol Úrad vlády. Tam chodili, tam dohadovali kšefty, snovali špinavosti s politickým krytím pánov Fica a Kaliňáka. Očista spoločnosti je však dnes v plnom prúde. Drzá beztrestnosť si sadá na lavicu obžalovaných, je súdená a v mnohých prípadoch už aj odsúdená," pokračoval Eduard Heger. 

 

img

 

Odkaz občanom

 

Mafia si pritom myslí, že víťazstvo spravodlivosti je dočasné. Vidí to tak, že vláda visí na vlásku, ktorý sa zakrátko pretrhne, a vrátia sa staré skorumpované časy. S vašou podporou urobím všetko, čo je v mojich silách, aby sa nevrátili," ubezpečil predseda vlády občanov.

 

Mohlo by vás zaujímať: Policajtom sa v rámci akcie Parketár podaril unikátny "úlovok"



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies