Edmonton chýba v play-off 9 sezón, Sekera sa nechce naháňať

NETKY.SK • 10 December 2015, 10:05 • 2 min
Edmonton chýba v play-off 9 sezón, Sekera sa nechce naháňať

EDMONTON - Hokejisti Edmontonu si dlhé roky priskoro museli nechať zájsť chuť na vyraďovacie boje o Stanleyho pohár. V play-off chýbajú aktuálne deväť sezón po sebe, ale Oilers chcú veriť, že tento ročník už nastane zlom.

slovakia

left justify in out

V stredu vyhrali štvrtý zápas po sebe a majú na dohľad priečky zaručujúce účasť vo vyraďovačke. V tabuľke Západnej konferencie ôsme San Jose zdolali 4:3 po predĺžení a stiahli odstup naň na tri body. "Olejári" viedli 1:0 aj 2:1 ešte v 49. min, ale napokon museli ratovať remízu štyri a pol minúty pred koncom. V predĺžení rozhodol Taylor Hall.


"Bol to ťažký zápas, ale s dobrým koncom pre nás. Dva body zostali doma, a to je hlavné," vypichol slovenský obranca Andrej Sekera, ktorý odohral šestnásť minút a mal jednu mínusku. Duel to rozhodne nebol v rukavičkách. "Hralo sa do tela, boli nejaké bodyčeky, a keď sa to niekomu nepáčilo, zhodil rukavice. Chalani sa snažili aj takto vyhecovať svoje družstvo," podotkol 29-ročný Prievidžan.


Aktuálne dvanástych Oilers delia v nabitej tabuľke napríklad iba štyri body od siedmej pozície, ale iba dva majú náskok pred posledným Calgary - a to Flames odohrali o dva zápasy menej. "Každá výhra namotivuje mužstvo. Chceli by sme byť v play-off, ale čaká na nás ešte vyše 50 zápasov. Je však lepšie mať nejaký náskok, ako to stále naháňať. Hádam sa nám podarí prepracovať do osmičky a utvoriť si ho," verí Andrej Sekera, ktorý v 28 stretnutiach pozbieral 11 bodov (2+9).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona