Edita Raková má na konte 150 zápasov za Slovensko

NETKY.SK • 8 Apríl 2014, 12:33 • 2 min
Edita Raková má na konte 150 zápasov za Slovensko

BRATISLAVA - Jedna z najspoľahlivejších obrankýň slovenskej ženskej hokejovej histórie Edita Raková prekonala hranicu 150 reprezentačných zápasov. Úctyhodnú métu dosiahla v utorňajšom súboji na turnaji A-skupiny I. divízie majstrovstiev sveta žien v českom Přerove s Nórskom.

slovakia

left justify in out

"Keď ma pred jedenástimi rokmi prvýkrát povolali do reprezentácie, bola to pre mňa veľká udalosť. A to platí doteraz. Každý štart za Slovensko si vážim," povedala odchovankyňa Šarišanky Prešov. 

 

Aj v pozícii asistentky kapitánky pomáhala pri napredovaní slovenského ženského hokeja z nižších kategórií medzi elitu. "Olympiáda vo Vancouveri, osem majstrovstiev sveta, mnoho výborných spoluhráčok i trénerov. Som vďačná hokejovému osudu za krásne chvíle," dodala Raková. Sezónu 2013/2014 odohrala za HC Petržalka. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies