Éderovi sa ospravedlnilo už 30-tisíc fanúšikov

NETKY.SK • 15 Júl 2016, 11:16 • 2 min
Éderovi sa ospravedlnilo už 30-tisíc fanúšikov

PARÍŽ - Keď sa traja priatelia pracujúci v oblasti reklamy a webdizajnu podujali spustiť internetovú stránku určenú fanúšikom, ktorí sa chcú ospravedlniť portugalskému futbalovému hrdinovi Éderovi za posmešky o jeho nešikovnosti pred bránkou, netušili, aký ohlas vyvolajú.

slovakia

left justify in out

"Spravili sme to zo žartu, nečakali sme takýto úspech," povedal jeden zo spoluautorov webu desculpaeder.com (Prepáč, Éder).

Striedajúci Éder 10. júla v predĺžení rozhodol finále majstrovstiev Európy vo Francúzsku, v ktorom Portugalsko zvíťazilo nad domácou reprezentáciou 1:0. Od spustenia stránky dostal 28-ročný útočník za dva dni už takmer 30-tisíc odkazov. "Pokiaľ ľudia založili takýto web, uvedomili si, že sa mýlili. Nemám im to však za zlé," podotkol Éder, ktorého rozhodujúci gól bol iba štvrtý v najcennejšom drese a dosiahol ho v 29. zápase. Informoval francúzsky denník L'Équipe.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona