Eden Hazard na Instagrame naznačil, že by mohol vymeniť Chelsea za Real Madrid

NETKY.SK • 20 Október 2015, 19:13 • 2 min
Eden Hazard na Instagrame naznačil, že by mohol vymeniť Chelsea za Real Madrid

LONDÝN – Fanúšikovia londýnskej Chelsea fanúšikovia asi nebudú mať radosť z najnovšej správy, ktorá presiakla zo Stamford Bridge.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný PFA Hráč roka Eden Hazard "lajkol" na Instagrame príspevok, ktorý ho spája s prestupom do Realu Madrid v roku 2016.

Belgický reprezentant nezačal túto sezónu v dobrej forme a je jedným z dôvodov trápenia Chelsea v Premier League. Londýnsky klub je až na 11.priečke tabuľky so ziskom 11 bodov, keď z deviatich zápasov vyhral len tri a prehral ich už štyri, čo je viac ak za celú minulú sezónu.

 



Tréner José Mourinho si nedával servítku pred ústa a skritizoval niekoľko hráčov základu, medzi nimi aj Edena Hazarda, obrancu Branislava Ivanoviča či kapitána Johna Terryho. Práve belgický reprezentant nezasiahol uplynulý víkend do zápasu proti Aston Ville, v ktorom Chelsea zvíťazila 2-0, čo vedie k otázkam o jeho aktuálnej forme.

Hazard bol spájaný s prestupom do Realu Madrid už niekoľkokrát počas uplynulých sezón a práve tento jeho prejav, by mohol znamenať koniec jeho kariéry na ostrovoch.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona