Eden Hazard je späť, proti Levante nastúpi už v základe

NETKY.SK • 13 September 2019, 12:48 • 2 min
Eden Hazard je späť, proti Levante nastúpi už v základe

MADRID - Nová posila Realu Madrid, ktorú získal kráľovský veľkoklub počas leta z londýnskej Chelsea, sa v úvode sezóny zranila. Eden Hazard je však už opäť fit a svoje kvality môže ukázať už v zápase proti Levante.

slovakia

left justify in out

Belgický futbalista Eden Hazard sa po zranení stehenného svalu vracia na trávniky. V septembrovom asociačnom termíne kvalifikácie EURO 2020 ešte nebol k dispozícii národnému tímu, po reprezentačnej prestávke by si však mohol odkrútiť súťažnú premiéru vo svojom novom klube Real Madrid.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Recovery... Still... 😓 ⚽️ 😭

Príspevok, ktorý zdieľa Eden Hazard (@hazardeden_10),

 

"Biely balet" nastúpi vo 4. kole La Ligy v sobotu doma proti Levante a Hazard figuruje v nominácii trénera Zinedinea Zidanea v základnej zostave. Dvadsaťosemročný krídelník prišiel na San Bernabeu v lete z Chelsea Londýn za 100 miliónov eur, od polovice augusta však maródoval.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Day 1 in the new office! Premier jour au travail 🧳⚽️ #halamadrid

Príspevok, ktorý zdieľa Eden Hazard (@hazardeden_10),

 

"Musíme zostať pokojní a rozvážni, čo sa týka Edenovho nasadenia do zápasu a minutáže. Neradi by sme riskovali a prišli o neho na dlhší čas," zvolil opatrný slovník kouč Realu.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies