Eden Hazard: Dúfam, že titul vyhrá Leicester a nie Tottenham

NETKY.SK • 24 Apríl 2016, 19:00 • 2 min
Eden Hazard: Dúfam, že titul vyhrá Leicester a nie Tottenham

LONDÝN – Záložník Chelsea Eden Hazard vyslovil názor, že on a jeho spoluhráči nechcú, aby mestský rival Tottenham vyhral Premier League. Kohúti strácajú na Leicester osem bodov, avšak odohrajú ešte štyri zápasy.

slovakia

left justify in out

Úradujúci majster Chelsea privíta Tottenham na svojom štadióne v pondelok 2.mája a Leicester v poslednom kole sezóny 15.mája.

"Fanúšikovia, klub ani my hráči nechceme, aby Tottenham vyhral Premier League," povedal Hazard pre BBC. "Dúfame, že titul vyhrá Leicester, pretože v tejto sezóne si to naozaj zaslúžia. Budúci týždeň nás čaká zápas proti Tottenhamu a keď ich dokážeme poraziť, tak to bude vynikajúce."

 



Dvadsaťpäťročný Hazard bol Hráčom roka 2015, avšak v tejto sezóne sa mu absolútne nedarí. V sobotňajšom zápase na ihrisku Bournemouthu pomohol svojmu tímu dvomi presnými zásahmi a Chelsea nakoniec zvíťazila 4-1. Boli to jeho vôbec prvé dva góly v tejto sezóne.

Podobný názor zdieľa aj Ďalší záložník Chelsea Cesc Fábregas, ktorý hral od roku 2003 do roku 2011 v drese Arsenalu. Tiež by bol radšej, keby bol majstrom Leicester a očakáva, že si ho zabezpečia v predstihu ešte pred záverečným kolom sezóny.

 



"Verím, že pred posledným kolom už budú majstri," povedal španielsky reprezentant pre Sky Sports. "Tottenham robí čo môže, aby sa k nim čo najviac priblížil, ale myslím, že Leicester bude zaslúžene majstrom. Nechcem, aby titul vyhral Tottenham. Zaslúžili by si ho hráči Leicestru za to, čo predvádzali počas celej sezóny."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona